Agenda van Heerlen-Zuid

Ontdek de 30 (terugkerende) activiteiten en doe mee!

Vandaag 08:45
Consuminderen, meer doen met minder
Kom je gezellig mee doen en leer allerlei slimme manieren om kosten te besparen. Elke week op de maandagochtend in het Broederhuis Kerkraderweg 9 8:45 – 9:30 uur vrije inloop met gratis koffie en thee9:30 – 12:00 uur Workshop Consuminderen  ENERGIEZUINIG WORDEN, HOE BETAAL IK MINDER GAS EN ELECTR Lees meer...
Vandaag 10:00
Inloop Sociaal Buurtteam Heerlerbaan
Tijdens de inloop kunt u vrijblijvend bij ons binnenlopen voor een (gratis) kop koffie en een praatje. Er is ook een medewerker van het Sociaal Buurtteam aanwezig, bij wie u terecht kunt met een vraag of probleem.
Vandaag 11:30
Maaltijdsoep Heerlerbaan
Voor 2,50 krijgt u een flinke kom verse soep, gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers.
Vandaag 14:00
Kienen Heerlerbaan
Iedere maandagmiddag gezellig kienen in het Buurtpunt. Er zijn geweldige prijzen te winnen die met zorg door een enthousiaste groep vrijwilligers wordt uitgezocht. Kleine kaart 0,60, grote kaart 3,00 euro.
Vandaag 15:00
Jeu de Boules Molenberg
Gezellig samenkomen in de buitenlucht voor een leuk spel jeu de boules. Ga gerust een keertje kijken en speel mee. Er is ook een groepsapp waarin afspraken gemaakt worden, bijvoorbeeld bij regen Naast de kerk Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk Molenberg
Vandaag 20:15
(G)oudvissen, jonge zwemmers!
Recreatief Zwemmen in zwembad Mondriaangroep Welten (G)oudvissen: Baantjes zwemmen in een prettig onderling contact in het zwembad van de Mondriaangroep in Welten Een reeds lang bestaande club van niet al te jonge zwemmers kan weer nieuwe leden gebr
Morgen 29 november10:00
Hobby & handwerk Heerlerbaan
Samen creatief bezig zijn, ieder op zijn eigen manier. Neem u brei-,haak-,teken-of ander hobbywerk mee of kom gewoon langs voor een gezellig praatje.
Morgen 29 november10:00
Wandelen Buurtpunt A Gene Bek
Er wordt ongeveer 1,5 uur gewandeld en aansluitend koffie gedronken in het Buurtpunt aan de Tacitusstraat 130 Neem contact op met Vivian Boesten voor meer informatie om toegevoegd te worden aan de groeps-app van de wandelaars.
Morgen 29 november10:00
Inloop Buurtpunt A Gene Bek
Bij de inloop kun je buurtbewoners ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, gezellig een praatje maken en elkaar leren kennen.Je kunt hier ook terecht wanneer je vragen of problemen hebt waar je zelf niet uitkomt? Bijvoorbeeld rondom geldzaken, relaties, zorg, wonen of (weer) meedoen. 
Morgen 29 november10:30
Creagroep A Gene Bek
Gezellig samen creatief bezig zijn. Haken, breien, knutselen of schilderen. Het maakt niets uit. Je neemt zelf mee wat je leuk vindt en kan direct aan de slag onder het genot van een kop koffie of thee.
Morgen 29 november11:00
Stoelgym
Samen bewegen onder begeleiding bij Buurtpunt A Gene Bek
Morgen 29 november11:00
Wandelen in Molenberg na afloop koffie
Elke dinsdag verzamelen we om 10:00 uur in het broederhuis (kerkraderweg 9) Dan wandelen we samen een uurtje in de omgeving van Molenberg. Na afloop drinken we gezellig een kopje koffie.Doe je mee?